Reklamation och retur

OBS! Om något är felaktigt måste du kontakta oss på info@tumbalipokliniken.se inom 24h från att paketet hämtats ut. Fel som upptäcks senare kommer ej att handläggas. Så kontrollera din order noggrant så fort du hämtar ut den. Tack för visad förståelse
Privatperson

Du som är privatperson har 14 dagars bytesrätt/ångerrätt när du handlar online. Det innebär att du inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket kan skicka tillbaka oanvända, oskadade varor. Om en vara har använts eller hanterats oförsiktigt, så att den inte längre kan säljas som ny, blir du skyldig att ersätta webbutiken för värdeminskningen. För att kunna fastställa en varas egenskaper eller funktion måste du i vissa fall bryta förpackningen, som i så fall ska öppnas så varsamt som möjligt samt återsändas tillsammans med varan.

Observera att du inte har bytes- eller ångerrätt för vara som tillverkats enligt dina anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel, vara som inte lämpligen kan återlämnas pga. hälso- eller hygienskäl om förseglingen har brutits (detta gäller samtliga hudvårdsprodukter och serum), ljud- eller bildupptagning samt datorprogram med bruten försegling, parfym och liknande som öppnats, vara som snabbt kan försämras eller bli för gammal, lösnummer av en tidning eller tidskrift (men du har ångerrätt om du beställt en prenumeration).

Om varan är trasig när du öppnar paketet eller om det blir fel på varan har du, som är privatperson, reklamationsrätt i totalt 3 år från du mottog paketet. Reklamation måste dock göras inom skälig tid och senast 2 månader efter att du upptäckte felet. Om det finns garanti som är längre än 3 år kan du reklamera inom garantiperioden.

Privatperson, som utnyttjar sin ångerrätt, betalar själv fraktkostnaden för den returnerade varan. Vid fel i varan återbetalar vi returfrakten samt vad du betalat för den skadade eller felaktigt levererade varan förutsatt att vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid.

Dem flesta utav våra produktförpackningar är förseglade då dessa anses vara produkter som pga hälso- eller hygienskäl inte kan returneras om dessa har öppnats.

Ett retur- eller reklamationsnummer ska alltid bifogas. Returer och reklamationer utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej.

Företag

Företag har inte bytesrätt/ ångerrätt när du handlar online i vår webbutik.

Företag bör undersöka varan i samband med mottagandet och reklamera eventuella fel inom skälig tid. Fel som uppstår därefter kan reklameras inom garantiperioden. I annat fall hänvisar vi till respektive tillverkare eller serviceställe.

Ett retur- eller reklamationsnummer ska alltid bifogas. Returer och reklamationer utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej.


Dem flesta utav våra produktförpackningar är förseglade då dessa anses vara produkter som pga hälso- eller hygienskäl inte kan returneras om dessa har öppnats.


Leveransvillkor

Info

Fakta och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, leverantörers prishöjningar och lagerhållning, ev oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. Observera att vissa produkter endast säljs till professionella utövare.

1. Leveranstid

Leveranstiden är vanligtvis 2-3 arbetsdagar.


2. Bekräftelse

När vi mottagit er beställning skickar vi snarast en bekräftelse per e-post med information om er order. Det är bra om ni sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med kundtjänst.


3. Betalningsalternativ

Per faktura eller kortbetalning


4. Frakt

Vi använder som standard postens företagspaket 16.00, vilket innebär att leverans kommer till er innan 16.00.


5. Transport

Om varan skadas eller kommer bort under transporten är vi ansvariga. Ni måste dock omgående meddela vår kundservice direkt om skada uppstått eller om varan inte kommit fram. 


6. Retur

Ni måste själv bekosta returfrakt. Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav. Spara ert inlämningskvitto - tänk på att ni ansvarar för returförsändelse!


Instruktioner:

  • Denna instruktion gäller alla typer av returbegäran.
 Det är viktigt att du fyller i samtliga fält i returblanketten. Returnumret är giltigt i 14 dagar och returen måste vara oss tillhanda inom dessa dagar.
  • Vi kommer att kontakta dig per e-post så fort din begäran har mottagits och kontrollerats.
  • Vid retur MÅSTE alla produkter returneras i originalförpackningar komplett med samtliga tillbehör.

  • Tänk på att alltid skicka produkten i ytteremballage för att inte skada originalförpackningen.

  • Förpacka godset väl för att undvika skador.
  • Bifoga en kopia av returbekräftelsen i returen och skicka den till oss.

OBS! Returer som skickas in utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.